administratie


Administraties

Ons kantoor richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en zelfstandigen zonder personeel. Wij leveren goede kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Het verschaffen van duidelijkheid aan de klant staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons weet je hoe jouw bedrijf er werkelijk voor staat. De lijnen bij ons zijn kort, waardoor je snel geholpen wordt.

Volino houdt van duidelijkheid, zonder rompslomp. We helpen je administratie, eenvoudig, goed en verantwoord in te richten zodat jij én wij efficiënt kunnen werken. Afhankelijk van je wensen verzorg je zelf (een deel van) de administratie of geef je alles uit handen. De administratie kan op iedere gewenste manier en in ieder gewenst pakket aangeleverd worden. Op papier, maar ook volledig digitale aanlevering is mogelijk. Je richt jezelf op het ondernemerschap terwijl wij de BTW-, loon- en inkomstenbelasting verzorgen. We stellen indien gewenst tussentijdse cijfers op, zodat je altijd op de hoogte bent van je resultaat en niet voor verrassingen komt te staan. Eens per jaar wordt de jaarrekening en de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting opgesteld en deze wordt in begrijpelijke taal met je besproken.

Ook voor complete verzorging van uw salarisadministratie met bijbehorende fiscale aangiften kunt u bij ons terecht.

Door onze jarenlange ervaring in administraties en belastingwetgeving weten wij precies hoe je fiscaal optimaal kunt ondernemen en hoe je profiteert van alle fiscale ondernemersvoordelen. Wij geven advies in onderwerpen als de keuze van je ondernemingsvorm, de auto wel of niet op de zaak, het wel of niet aannemen van personeel, investeringen, enzovoort en wij begeleiden je onder andere bij het vinden van eventueel benodigde financieringen.

Wil je geen administratieve zorgen, zeer waardevolle fiscale en bedrijfsadviezen en degelijke service voor een vaste prijs? Wij verzorgen de administraties voor ZZP’ers en het MKB van A tot Z.